Uitnodiging aandeelhoudersvergadering

Een belangrijk onderdeel van het hebben van een bedrijf of het onderdeel zijn van een bedrijf is de telkens terugkerende aandeelhoudersvergadering. Om de vergadering goed te beginnen, is het van belang een uitnodiging te maken en te sturen naar de leden van deze vergadering. Bekijk hieronder meer informatie.

Deze uitnodiging is nogal van omvangrijke omvang, maar we hebben hier wat tips opgesteld om je uitnodiging voor deze vergadering op een goede manier te maken zodat elke aandeelhouder of elk algemeen lid een goede en passende uitnodiging krijgt.

Wat er meestal in een uitnodiging moet staan voor een vergadering van aandeelhouders, hebben we hieronder in een aantal teksten neergezet. Op deze manier weet je zeker dat je een goede uitnodiging maakt voor de aandeelhoudersvergadering. Een uitnodiging is vaak een grotere brief of vrij grote uitnodiging om te maken, daarom hebben we hieronder neergezet op een rijtje welke onderdelen je in ieder geval in je uitnodiging moet opnemen.

Uitnodiging aandeelhoudersvergadering

Voorbeelden voor uitnodigingsteksten aandeelhoudersvergadering.

Tekst 1:

Graag nodig ik/nodigen wij bij deze de leden van de vereniging {naam bedrijf of anders} uit voor de aandeelhoudersvergadering op {datum}.

Tekst 2:

De aandeelhoudersvergadering vindt plaats van {tijd} tot {tijd}. Inlooptijd is vanaf {tijd}. De tijd wordt strikt in de gaten gehouden!

Tekst 3:

De aandeelhoudersvergadering wordt voorgezeten door {namen voorzitters}.

Tekst 4:

De onderwerpen van deze vergadering zullen zijn: {opsomming}.

Tekst 5:

Voor toevoegingen aan deze onderwerpen, en aanwezigheidsbevestiging, mail naar {e-mailadres van een van de voorzitters of notulist}.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een Aandeelhoudersvergadering beter maken.

Last updated: dinsdag 15 oktober 2019

Plaats een reactie