Uitnodiging borrel

Wil jij een leuke en gezellige borrel organiseren en wil je daarvoor al je vrienden, kennissen of familie uitnodigen? Wil je ze alvast een voorproefje geven van hoe het zal worden door middel van een mooie uitnodiging? Je kunt je uitnodiging zelf maken door middel van het online kiezen en versieren van je uitnodiging! Lees hieronder verder over de leukste uitnodigingen voor een borrel.

Een borrel wordt meestal gehouden na een evenement of een gelegenheid en is een leuk initiatief om een gezellig praatje met alle mensen, bijvoorbeeld collega’s of misschien wel buren, te maken die op de gelegenheid zijn geweest.

Hierbij nuttig je een glaasje drank en praat je lekker informeel met elkaar. Als je een uitnodiging gaat maken voor je borrel, wil je dat deze elementen, dus het informele en een lekker drankje, terugkomen in je gemaakte uitnodiging. We hebben om deze reden een aantal teksten opgesteld zodat jij een goede uitnodiging kunt maken, zodat je je vrienden op een ludieke manier kunt uitnodigen!

Uitnodiging voor een borrel teksten

  • Borrel met mij/met ons het nieuwe jaar in {of andere gelegenheid}!
  • Ook al ben je een echte zuipschuit, toch nodig ik je voor mijn borrel uit!
  • Kom je ook gezellig borrelen?!
  • Een borrel groot of klein, ik weet zeker dat jij erbij moet zijn!
  • Kom je een hapje en een drankje doen, op deze borrel net als toen?

Voorbeeldteksten

  • Ter afsluiting van {gelegenheid} nodig ik je uit voor een gezellige borrel.
  • Bier, wijn en fris zullen er zijn, maar de hapjes moeten als eerst op. Kom gezellig borrelen!

 

Uitnodiging borrel

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een borrel beter maken.

Last updated: maandag 18 februari 2019

Plaats een reactie