Uitnodiging congres

Voor een belangrijk evenement, zoals een congres, is het van groot belang dat je de gasten van dit congres een passende uitnodiging stuurt. Een uitnodiging voor een congres is vaak lastig samen te stellen, maar veel van zulk soort uitnodigingen voor een evenement zijn standaard te maken. Bekijk hieronder de leuke teksten en een voorbeeldkaart voor een uitnodiging van een congres.

Het is belangrijk dat je op een uitnodiging de essentiële onderdelen zet, zoals bijvoorbeeld de tijd en de plaats waarop het gaat plaatsvinden. Ook moet je eraan denken wanneer je de uitnodiging maakt, dat de gasten precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Mogen ze bijvoorbeeld zelf mensen meenemen, wordt er van ze verwacht dat ze echt zelf iets bijdragen aan het congres? Daarnaast moet je op een uitnodiging eraan denken dat er op moet welk thema het inhoudt. Hieronder hebben we voor jou een aantal teksten opgesteld die je op een uitnodiging kunt zetten. Zo weet je zeker dat je uitnodiging perfect is. Hieronder zijn enkele uitnodigingsteksten voor een congres terug te vinden.

Uitnodiging congres teksten:

  • Bij deze nodigen wij/nodig ik u uit voor het congres met als thema {vul thema of onderwerp in}.
  • Het congres houdt in {vul hier de strekking in}.
  • Voor het congres vragen wij u u in te schrijven via {site of e-mailadres}. Ook vragen wij u aan te geven of u aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen u wilt komen {als gasten mensen mee mogen nemen}.
  • Het evenement zal plaatsvinden te {plaats} op {datum} om {tijd}. Zorg dat u op tijd binnen bent. De deur zal open zijn vanaf {tijd}.
  • Bij dit evenement zullen aanwezig zijn {noem gastsprekers of belangrijke gasten}.

uitnodiging-congres

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een congres beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie