Uitnodiging diploma uitreiking

Gefeliciteerd! Jij hebt je diploma behaald of je dochter of zoon is geslaagd! Het enige wat nu nog rest is jouw uitreiking. Hier wil je natuurlijk veel mensen voor uitnodigen, het liefst je hele familie, zodat iedereen kan zien dat jij het hebt behaald. Hieronder lees je meer over de leuke uitnodigingsteksten voor een diploma uitreiking.

Voor dit mooie moment wil je natuurlijk iedereen op een passende manier uitnodigen, zoals bij een diploma uitreiking past. Hier wil je een mooie uitnodiging voor maken zodat iedereen straks bij jouw diploma uitreiking is.

Een diploma uitreiking is een blij moment, waarschijnlijk zijn al jouw vrienden ook geslaagd! Daardoor hoef je hen dus niet meer uit te nodigen en rest alleen nog je familie en andere vrienden. Door een uitnodiging online te maken, kun je al je familie en vrienden op hetzelfde moment uitnodigen met een door jou zelf gemaakte uitnodiging. Deze uitnodiging kan je helemaal zelf samenstellen zodat deze echt bij jouw uitreiking past.

Uitnodiging diploma uitreiking voorbeelden:

 • Hoera! Geslaagd! Kom je ook op mijn uitreiking?
 • Kom je mij ook bewonderen, op mijn diploma uitreiking?
 • Geslaagd! Weg van de boeken! Kom je mij op mijn diploma uitreiking opzoeken?
 • Het heeft even geduurd maar nu is het toch tijd, dat ik mijn diploma uitreiking tegemoet rijd!
 • Na lang zweten en zwoegen,
  Ben ik nu weg achter de boeken.
  Ga vandaag mijn diploma ophalen,
  En het schrijven van gedichten herhalen.
  Heb het een tijd niet kunnen schrijven,
  Wou met mijn studie geen her krijgen!
 • Vanavond diploma uitreiking
  Voor het laatst mijn klasgenoten zien
  Kijk naar zoveel jaar terug wat een vergelijking
  Ik vind toch wel dat ik mijn diploma verdien
  Ik ga de gezelligheid wel missen
  De mensen altijd om me heen
  Maar ik zal me grandioos gaan vergissen
  Als ik zou denken
  Dat ik nooit iemand meer terug zal zien
  Die jaren die ik nu weer zal gaan schenken
  Aan andere mensen
  Dit was een fijne tijd
  En ach tot mijn spijt
  Is hij veel te snel gegaan
 • Vandaag de dag is het zover,
  Ik sta op het podium als een ster.
  Het publiek ziet me stralen,
  Want ik heb mij diploma mogen halen.
  Met een gegrifte handtekening erop,
  Voel ik me door deze overwinning top.

uitnodiging-diploma-uitreiking

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een diploma uitreiking beter maken.

Zelf een mooie tekst gevonden of bedacht welke helemaal thuishoort op deze pagina? Reageer dan hieronder.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie