Uitnodiging disco

Wil je voor jouw kind, zoon of dochter, een leuk disco feestje organiseren? Wil je je zoon of dochter echt eens verwennen door een feestje te organiseren? Je zoon of dochter zal echt blij zijn met een disco feestje, wat een pret en wat een lol! Bekijk hieronder de leukste teksten voor een uitnodiging wanneer er een disco gehouden wordt en een mooie voorbeeldkaart.

Hiervoor moet je natuurlijk veel vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen, want hoe meer zieltjes, hoe meer vreugd!

Een uitnodiging maken voor een disco lijkt niet zo moeilijk, maar de kracht van het maken van een uitnodiging voor een disco zit hem in het op een duidelijke manier maken van de uitnodiging voor alle vriendjes en vriendinnetjes. De uitnodiging is natuurlijk voor hen en daar wil je het ook voor doen. Op een uitnodiging voor een feestje zet je bijvoorbeeld neer of de vriendjes en vriendinnetjes iets mee moeten nemen, of er avondeten zal zijn en vooral van wanneer tot wanneer het feestje is.

Uitnodiging disco teksten:

  • Kom je ook gezellig feesten en dansen op mijn disco?
  • DJ {naam van je kind}’s feestje! Kom je ook?!
  • Lachen gieren brullen op mijn eerste disco!
  • Ik wil je graag uitnodigen op mijn feestje, kom je ook?
  • Neem je bad spullen maar niet mee, want dit is geen zwem feestje, nee nee!
  • Voor mijn {leeftijd} verjaardag houdt ik een feestje! Kom je ook?
  • Dansen en springen en heel veel lol
    Want vandaag heb ik een feestmuts op mijn bol!

uitnodiging-disco-feest

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een disco feestje beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie