Uitnodiging etentje

Wil jij een leuk etentje organiseren en wil je daar al je vrienden of je familie, of maar een paar vrienden of familieleden voor uitnodigen? Een mooie uitnodiging maken voor het houden van een etentje voor je vrienden en familie is een mooi gebaar om ze op een passende manier uit te nodigen. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een uitnodigingsteksten voor een etentje.

Wil je dus een mooie uitnodiging maken voor een etentje? Deze uitnodiging kan je gewoon online bestellen. Het online bestellen gaat heel makkelijk. Daarbij kun je voor het diner ook nog eens je eigen uitnodiging maken! Je kiest heel simpel een ontwerp, kies voor een etentje bijvoorbeeld een lange tafel of een bord met lekker eten voorop en zet je eigen tekst aan de binnenkant van de uitnodiging.

De uitnodiging voor het diner is zo gemaakt. Weet je niet precies wat je op je zelfgemaakte uitnodiging moet zetten? Hieronder staan een aantal teksten die misschien wel op de uitnodiging voor jouw diner passen! Ook kan dit leuk zijn voor op een kaartje of bij een mooie bos bloemen.

Uitnodigingsteksten voor een etentje.

  • Lekker smullen, wie wil dat nou niet? Komen jullie ook op ons etentje?
  • Eten zal er in overvloed zijn, maar met jou hebben we de meeste gein! Kom je ook?!
  • Voor deze ene keer in het jaar, zetten we/zet ik het eten voor jullie klaar!
  • Even lekker zelf niet koken, kom je gezellig bij ons/mij eten?
  • Moet er echt een reden zijn? We vinden lekker eten toch zo fijn!
  • Hap je lekker mee op ons etentje?

Uitnodiging etentje

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een etentje beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie