Uitnodiging examenfeest

Gefeliciteerd! Je hebt je diploma behaald en je hebt je eindexamens achter de rug liggen! Nu kun je heerlijk gaan genieten van je welverdiende vakantie. Maar je vakantie is niet echt begonnen na je examens tenzij je een examenfeest geeft! Veel plezier met het uitzoeken van een mooie uitnodigingstekst.

Een examenfeest houd je omdat je bent geslaagd voor je examens en je dit graag aan iedereen wilt laten weten door een feest te geven! Daarnaast is een feest ook vaak het inluiden van je welverdiende vakantieperiode waarin je je middelbare schoolleven kunt afsluiten. Op het feest nodig je al je vrienden uit. Een uitnodiging maken is natuurlijk nodig, en daarom kun je die het beste online maken!

Je kunt zo al je vrienden tegelijk in een keer laten weten dat ze zijn uitgenodigd. Een uitnodiging voor je examenfeest hoort er natuurlijk feestelijk uit te zien, bijvoorbeeld met een plaatje met vlaggen en een glas champagne voorop en een leuke tekst aan de binnenkant. Bekijk de volgende teksten voor op je uitnodiging om je uitnodiging echt mooi te maken!

Uitnodiging examenfeest teksten:

  • Geslaagd! Kom je op mijn examenfeest?
  • Tijd voor een examenfeestje! Luid de zomer met mij in!
  • Ik nodig je graag uit voor mijn examenfeest!
  • Twee maanden vakantie, wat zal ik eens gaan doen? Laten we beginnen met een… examenfeestje!!
  • Je bent uitgenodigd voor mijn spetterende examenfeest!
  • Na het leren, zweten en zwoegen is het tijd voor een gigantisch examenfeest!
  • Eindelijk geslaagd, nu word ik niet meer door die boeken geplaagd!
    Kom ook op mijn feest, dan vieren we de mooie tijd die is geweest!

uitnodiging-examenfeest

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een examenfeest beter maken. Heb je zelf een mooie tekst bedacht die je wilt toevoegen aan deze pagina? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie