Uitnodiging familiedag

Een mooie en gezellige manier om de hele familie van alle kanten bij elkaar te krijgen is een leuke familiedag. Op deze dag zie je je iedereen weer, van groot tot klein, en heb je de kans om weer eens gezellig bij te kletsen met al je familieleden. Bekijk hieronder de uitnodigingsteksten voor een familiedag en heb je de mogelijkheid om bij de specialist leuke uitnodigingskaarten te bestellen.

Het is vaak niet makkelijk om iedereen bij elkaar te krijgen, omdat families vaak groot zijn en door heel Nederland wonen.

Toch is het belangrijk om bijvoorbeeld een leuke familiedag te organiseren waar iedereen bij kan zijn, omdat familie toch het belangrijkst is in je leven! Een belangrijk punt van deze dag is dat je je hele familie ervoor uitnodigt. Ten eerste moet je wel kijken of iedereen op deze dag kan zijn. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat op deze dag elk persoon die je hebt uitgenodigd iets leuks kunt doen. De uitnodiging is een eerste indruk, dus een mooie uitnodiging maken is ook belangrijk! Bekijk hieronder de teksten.

Uitnodiging familiedag voorbeelden:

 • Terug naar onze roots! Kom je ook op de familiedag?
 • De jaarlijkse familie dag komt er weer aan op {datum}!
 • Onze familie dag zal deze keer gehouden worden op {datum} om {tijd}. We hebben gezorgd voor enorm veel activiteiten voor groot en klein, zoals {noem activiteit(en)}.
 • We willen jullie allemaal weer een keer terugzien, daarom deze familiedag!
 • Familie kun je niet kiezen, en daarom houden we een familiedag!
 • Familie groot en klein, moet op deze dag zijn!
 • Je heb familie nodig.
  Je kan het niet alleen.
  Tegen hen kun je alles zeggen.
  Bij hen ben je niet alleen.

uitnodiging-familiedag

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een familiedag beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie