Uitnodiging gala

Een bijna magisch moment in je schoolcarrière is je gala. Daar wil je natuurlijk mooi opgedoft voor zijn en er mooi voor uit zien. Maar wat is er mooier dan een mooie uitnodiging voor een gala? Een uitnodiging zorgt ervoor dat de toon echt gezet wordt nog voor het is begonnen. Hieronder zijn enkele mooie teksten terug te vinden en kan je een kaartje maken bij de specialist.

Een gala hoeft natuurlijk niet alleen in je schoolcarrière plaats te vinden, het kan altijd gehouden worden voor een bepaalde gelegenheid.

Een mooie en passende uitnodiging maken voor een gala doe je simpel en handig, gewoon online! Je kunt hierdoor iedereen snel en makkelijk bereiken, maar ook is een uitnodiging online maken handig omdat je zelf je uitnodiging vorm kunt geven. Een uitnodiging maken doe je daarom online. Je kunt op je uitnodiging bijvoorbeeld een passend plaatje dat te maken heeft met het thema voorop zetten, en aan de binnenkant zet je je eigen tekst neer. Geen idee wat je nu eigenlijk aan tekst op de uitnodiging moet zetten? Kijk snel hier onder voor een aantal teksten!

Uitnodiging gala teksten:

  • Bij deze nodigen we je uit voor het gala met als thema {noem thema}.
  • Het gala zal gehouden worden te {locatie en/of plaats} van {tijd} tot {tijd}.
  • De dresscode op dit gala is {noem bijvoorbeeld ‘black tie’, cocktail of lang}.
  • Als gast mag jij één persoon meenemen naar het feest.
  • Geef aan of je hierbij aanwezig kunt zijn door een mail te sturen naar {e-mailadres}.
  • We hopen je spoedig te mogen ontvangen op ons gala en hopen dat je je vermaakt!

uitnodiging-gala

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een gala beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie