Uitnodiging geslaagd

Hoera! Je bent geslaagd en je hebt al je toetsen gehaald! Je hebt je diploma op je zak en je kunt nu eindelijk even relaxen en misschien zelfs van een lange vakantie genieten! Gefeliciteerd! Bekijk hieronder enkele mooie teksten.

Wil je mensen laten weten dat je geslaagd bent, of wil je ze uitnodigen om dit met je te komen vieren? Maak dan een mooie uitnodiging voor het feit dat je geslaagd bent en laat al je vrienden en familie weten dat je geslaagd bent! Nadat je het goede nieuws hebt gehoord dan is het tijd voor een feestje. Je kunt dit vieren op verschillende manieren, zoals bij je thuis of ergens in een café. De laatste optie is wel een duurdere optie dan wanneer je zelf iets organiseert. Het gaat om de gezelligheid, dus wanneer het budget het niet toelaat, kies dan voor een feest thuis.

Een uitnodiging voor het feit dat je geslaagd bent, zij het voor je rij-examen, je schoolexamen of iets anders, hoort er natuurlijk feestelijk uit te zien. Dit niet alleen, je uitnodiging omdat je geslaagd bent is leuker wanneer je een eigen tekst op je uitnodiging zet en misschien zelfs een eigen foto! Dit kun je allemaal makkelijk online doen. Weet je niet zeker wat voor tekst op je uitnodiging moet of kun je niets bedenken? We hebben hieronder een aantal teksten neergezet die je op je uitnodiging kunt zetten.

Uitnodiging geslaagd teksten

 • Hoera, geslaagd!
 • Het is waar, ik ben geslaagd!
 • Hoera, een diploma!
  Hard voor geleerd,
  Nu kan ik feest gaan vieren,
  En even genoeg gestudeerd.
 • Je diploma gehaald! Retegoed!
 • Heb je even tijd? Ik moet dit namelijk kwijt:
  Ik ben geslaagd!!
 • Na al het zwoegen en al het zweten,
  Mag de wereld nu wel weten:
  Ik ben geslaagd!
 • Vlag mijn einde
  slaag mijn slag
  cijfer mijn lachen
  vier mijn dag
 • Het is nu over
  ik ben nu vrij
  de wereld ligt open
  wacht niet op mij

uitnodiging-geslaagd

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een slaging beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie