Uitnodiging haringparty

Het is het begin van de zomer en dan mag er weer haring gegeten worden, want het haring seizoen is dan weer geopend! Een leuk idee is om een grappige haringparty te houden, helemaal hip en nieuw in Nederland! Bekijk hieronder de teksten voor een uitnodiging van een haringparty.

Wil je ook een haringparty houden? Je kunt bijvoorbeeld op een heerlijke zomeravond een leuke party houden of gewoon zelfs ’s middags een aantal mensen uitnodigen.

Je zet dan een aantal lekkere hapjes en drankjes neer en zorgt dat de haring lekker vers is en op tafel staat en natuurlijk in overvloed aanwezig is. Zorg er zelfs voor dat de mensen lekker kunnen happen naar hun haring. Natuurlijk moeten er ook uitjes aanwezig zijn voor de echte liefhebbers. Wil je mensen uitnodigen?

Maak dan een leuke uitnodiging online met een grappige haring op de voorkant en een leuke tekst aan de binnenkant van je uitnodiging. Door jouw uitnodiging wordt de haringparty echt een leuk feest!

Uitnodiging haringparty teksten:

  • Jouw haring braadt hier wél! Kom ook gezellig naar de haring party!
  • We zitten hier lekker als haringen in een ton, op de haring party!
  • Zo Hollands als haring met uitjes, zo Hollands is deze party.
  • Hoe meer haring, hoe meer vreugd, kom ook!
  • Wil jij er haring van hebben? Lees dan snel verder en kom ook op de haringparty!
  • Haring in het land, dokters aan de kant!
  • We vissen op onze haringparty zeker niet achter het net, haring genoeg!

uitnodiging-haringparty

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een haringparty beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie