Uitnodiging ideeën / inspiratie

Een leuke uitnodiging kopen voor een feestje of een andere gelegenheid is natuurlijk leuk om te doen en er zijn genoeg uitnodigingen en kaarten te koop bij allerlei winkels. Maar veel van die uitnodigingen hebben veel mensen al gezien en zijn gewoon weg niet origineel!

Je wilt toch wel een originele uitnodiging hebben voor je feestje of andere gelegenheid. Wil je ideeën en inspiratie op doen voor het maken van je uitnodiging?

Een idee voor je uitnodiging is dat, wanneer je je uitnodiging online maakt, je er een eigen foto op kunt plaatsen. Als je dit niet wilt: op allerlei kaartensites kun je veel inspiratie opdoen voor een leuke voorkant voor je uitnodiging. Als je inspiratie op wilt doen en ideeën wilt krijgen voor de binnenkant van je uitnodiging, kijk dan snel naar onderstaande teksten die je op je uitnodiging kunt zetten. Hier doe je veel ideeën en inspiratie op voor je uitnodiging.

Uitnodiging ideeën & inspiratie

  • Het meervoud van lef is leven. Toon je lef en kom op {gelegenheid}!
  • Bij deze ben je/bent u uitgenodigd voor {gelegenheid} op {datum, tijd} in {plaats, locatie}.
  • Het is pas crisis als de wijn {of andere drank of eten} op is!
  • Ik kan beter zuipen dan tappen.
  • Gooi je glazen niet in, kom ook op {gelegenheid}!
  • Gasten brengen vreugde aan, is het niet bij het komen dan wel bij het gaan!

Enkele kaartjes die je kunt sturen als uitnodiging zie je hieronder:

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodiging teksten en het maken van een kaart, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie