Uitnodiging juffendag

Oh wat gezellig en oh wat leuk, een juffendag houden! Met een juffendag zet je een juf of een aantal juffen van school helemaal in het zonnetje op deze speciale dag. Voor deze dag wil je natuurlijk heel veel mensen uitnodigen, vooral de kinderen die les van de juf krijgen en ook hun ouders. Bekijk hieronder de teksten voor een uitnodiging van een juffendag.

Deze dag is echt heel speciaal voor een juf. Op deze dag wordt er in het bijzonder gevierd dat de juffen er zijn om alle kinderen iets moois te leren. Nodig iedereen uit voor deze leuke en gezellige juffendag en zorg ervoor dat de juffen zich helemaal speciaal voelen! Een manier om een mooie uitnodiging te maken voor een juf, is om van te voren te weten waar de juf van houdt.

Je maakt een mooie voorkant op de uitnodiging en zet aan de binnenkant alle informatie die de ouders en de kinderen moeten weten! Een leuke tekst op de uitnodiging voor de juffendag maakt de uitnodiging helemaal af! Bekijk hieronder de leuke teksten.

Uitnodiging juffendag teksten:

 • Hoera, hoera! Het is zo ver! Vier deze speciale dag met ons mee!
 • Dit jaar willen we graag juf/juffen {naam of namen van de juffen} in het zonnetje zetten, doe je mee?
 • Deze juffendag is echt een verrassing, dus vertel het aan niemand door! Wil je je zwemkleding meenemen?
 • Voor deze juffendag willen we de juffen verrassen met {noem cadeautje of speciaal iets wat de gasten mee moeten/kunnen nemen}.
 • We hopen dat we met deze juffendag op het gezicht van de juf een lach toveren!
 • Kom juffendag met ons vieren!
 • Laat de kurken nu maar snel knallen
  Het ‘harde’ werken is gedaan, ’t is goed geweest
  Gooi alle remmen los, geniet ervan
  Want, juf …, vandaag is het jouw feest!
 • Als de ogen van de juf naar ons stralen,
  Stroomt de warmte door ons heen
  Deze liefde is oneindig,
  Een juf zoals jij, dat is er maar één!!

Uitnodiging juffendag

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodiging teksten en het maken van een kaart voor juffendag, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie