Uitnodiging kinderfeestje

Wil je voor jouw kind een leuk kinderfeestje geven? Heb je een leuk kinderfeestje georganiseerd voor jouw kind of help je iemand anders mee en wil je de gasten op een leuke manier uitnodigen voor dit kinderfeestje? Voor een kinderfeestje kun je heel veel leuke dingen verzinnen om te doen. Bekijk hieronder de leuke teksten voor een kinderfeest.

Je kunt bijvoorbeeld het kinderfeestje een thema geven en alle kinderen zich bijvoorbeeld laten verkleden, of je zet een enorm springkussen neer en zorgt dat je een zwembad hebt zodat ze zich de hele dag kunnen vermaken op een zomerse dag! Een kinderfeestje is natuurlijk geen feestje zonder kinderen, daarom moet je de kinderen op een leuke manier uitnodigen. Je kunt de uitnodigingen voor het kinderfeestje makkelijk online maken en zelf helemaal samenstellen.

uitnodiging kinderfeestje

Een leuke manier om de uitnodiging te maken is een tekst erop zetten zodat het lijkt alsof het kind de gasten zelf uitnodigt! Echt superleuk. Voor een aantal teksten, kijk snel hieronder!

Uitnodiging kinderfeestje voorbeelden:

 • Wat zou ik het leuk vinden, als jij op mijn feestje kwam! Neem je {bijvoorbeeld zwemkleding} mee??
 • Hieper de piep hoera! Ik word vandaag alweer {aantal} jaar! Ik hoop dat je op mijn feestje komen mag, dan krijg ik een grote glimlach!!
 • Op {datum} wordt {naam} alweer {aantal} jaar! Vier je het met ons mee en kom je ook op zijn/haar feestje? Het feestje is op {datum} om {tijd}.
 • Neem je een feesthoed mee
  en een toeter en een cadeau
  Dan zorgen wij voor het lekkers,
  want ik ben jarig, dat zie je zo!
 • Hiep Hoi, ik ben weer jarig!
  En iedereen is aardig
  Ze zing: lang zal die leven
  En willen me kusjes geven!
  Al mijn vriendjes zijn erbij
  Omdat ik jarig ben is iedereen blij!
 • {Naam} is jarig
  De vlaggen hangen uit
  Hij/zij krijgt vandaag cadeautjes
  En thee met een beschuit!
 • Vandaag superfijn spelen, rennen en snoepen
  Vandaag allemaal loeihard zingen en roepen
  Vandaag krijg ik cadeautjes en eten we taart
  Omdat ik vandaag voor de {leeftijd} keer verjaar!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodiging teksten voor een kinderfeestje en het maken van een kaart, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie