Uitnodiging Ladies Night

Een leuke avond alleen met de dames en een gezellige kletspraat die de hele avond kan vullen! Zo’n avond wordt ook wel een ladies night genoemd. Je gaat gezellig met al je vriendinnen op stap en ook alleen met je vriendinnen. Mannen zijn niet welkom op deze avond. Bekijk op deze pagina leuke teksten en kaartjes om vriendinnen uit te nodigen voor deze avond.

Wil je zelf een ladies night organiseren? Het begint pas echt goed met een mooie uitnodiging die je naar je vriendinnen stuurt.

De uitnodiging hoort echt een vrouwelijke kaart te zijn. Maak bijvoorbeeld een uitnodiging met veel roze, veel glitter of veel kleuren. Zo weet je ten eerste al zeker dat de mannen er met geen oog naar zullen kijken! Maak je uitnodiging voor je ladies night online en je weet zeker dat je ook nog eens een originele en unieke uitnodiging maakt. Zo kun je ook nog eens je eigen tekst in de uitnodiging zetten.

uitnodiging ladies night

Weet je niet echt wat voor tekst je kunt gebruiken voor een ladies night uitnodiging? We hebben hier voor jou een aantal teksten neer gezet die je kunt gebruiken om in je uitnodiging te zetten.

Uitnodiging ladies night teksten:

  • Mannen niet uitgenodigd! Een avond speciaal voor vrouwen! Kom je ook?
  • Deze damesavond wordt pas echt een festijn, wanneer ik weet dat jij erbij kunt zijn!
  • Bij deze ben je hartelijk uitgenodigd voor mijn ladies avond.
  • De dames nacht wordt echt leuk, dus neem jij ook wat lekkers mee om te knabbelen?
  • Ik vertel het thema nog niet, maar deze dames avond is er een waar je echt van geniet!
  • De nacht van de dames! Oftewel een spetterende ladies night! Kom je ook?

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een Ladies Night beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie