Uitnodiging lunch

Je wilt een overheerlijke lunch organiseren voor een paar vrienden en/of leden van je familie. Voor die lunch wil je je vrienden en familie toch uitnodigen met een mooie maar ook vooral passende uitnodiging. Een uitnodiging maken voor een etentje valt niet mee. Bekijk hieronder de leuke teksten en kaartjes bij de specialist.

Niet veel mensen komen op het leuke idee om vrienden en familie uit te nodigen! Het is echter toch een leuke gelegenheid en daar wil je je vrienden en familie wel voor uitnodigen, al is het maar een kleine gelegenheid.

Een uitnodiging maken voor een lunch is leuk om te doen, en wanneer je het online doet is het maken van die uitnodiging ook nog eens heel simpel! Je kunt je eigen voorkant voor je uitnodiging ontwerpen of je kiest een leuk sjabloon zoals bijvoorbeeld een mooie gedekte tafel. Aan de binnenkant van de uitnodiging zet je alle details over het etentje en bijvoorbeeld een mooie inleidende tekst! Of wellicht een paar mooie zinnen in de vorm van een gedicht!

Teksten en voorbeelden voor uitnodiging lunch / brunch:

  • Met z’n allen lekker smullen, wil je ook op mijn lunch komen?
  • Samen eten is olie voor de vriendschap.
  • De liefde van de man gaat door de maag. Neem je vriend of man daarom mee naar ons etentje of kom gezellig met iemand anders!
  • Een hongerige maag heeft geen oren. Daarom gaan we eerst eten, dan kletsen!
  • Op deze lunch mag je eten als een wolf!
  • We houden er niet van als we de hond in de pot vinden, dus na {tijd} is de deur dicht!!
  • Je kunt hier bijna van de vloer eten! Maar gelukkig gaan we dat niet doen op onze lunch ;-)!

Uitnodiging lunch

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met uitnodigingen maken voor een lunch beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie