Uitnodiging met foto

Foto op een uitnodiging? Een leuke uitnodiging kopen als kaart bij een winkel is leuk om te doen. Maar vaak weet je dan niet of deze uitnodiging wel echt origineel is. Vaak hebben winkels veel dezelfde uitnodigingen en is jouw uitnodiging niet echt meer uniek. Bekijk hieronder enkele leuke teksten voor op een uitnodiging met foto.

Wanneer je echter een uitnodiging voor je feest, je verjaardag of een andere gelegenheid online maakt, dan kun je uit enorm veel sjablonen kiezen waardoor je uitnodiging altijd origineel is! Wat het echt uniek maakt, is een uitnodiging met foto maken!

Een uitnodiging met eigen afbeelding kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn van jouw gezinnetje op vakantie, of van iets geheel anders! Jullie hond of kat bijvoorbeeld. Een uitnodiging met foto laat zien dat je echt origineel bezig bent en dat je veel moeite hebt gedaan voor de uitnodiging. Je hoeft niet alleen de afbeelding aan de buitenkant van de uitnodiging te plaatsen, maar je kunt je afbeelding ook aan de binnenkant plaatsen. Op deze manier verras je je gasten ook!

Uitnodiging met foto maken, enkele leuke teksten:

  • Je kunt het zien, we zijn klaar voor {gelegenheid}!!
  • Als je goed kijkt, kun je zien dat {vul hier iets leuks in}.
  • De kids {of anderen} wensen je veel groeten!
  • Zij die op de kaart staan, groeten u!
  • Een foto zegt meer dan duizend woorden.

 

Uitnodiging met foto

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie