Uitnodiging musical

Een spetterende avond vol met muziek en toneelspel. Dit houdt allemaal een musical in! Wil jij een aantal gasten hiervoor uitnodigen? Of speelt jouw kind van bijvoorbeeld groep acht hierin? Daar moet je toch je hele familie en al je vrienden voor uitnodigen! Maak simpel en eenvoudig een musical uitnodiging online. Bekijk hieronder de uitnodigingsteksten voor een musical en heel veel plezier!

Het is vooral heel gezellig voor al je familie en iedereen zal ervan genieten. Een uitnodiging maken voor iedereen die je wilt uitnodigen is veel leuker dan elke gast te vragen of ze ook willen komen. Het maakt de musical gelijk al een stuk persoonlijker en de mensen zijn er ook beter op voorbereid!

Uitnodiging musical

Door de uitnodiging hebben ze een herinnering aan het optreden, waar ze met een mondelinge uitnodiging al snel vergeten wanneer het ook alweer is! Voor een musical kun je een leuke uitnodiging maken met bijvoorbeeld een foto van een mooie opera op de voorkant van de uitnodiging. Aan de binnenkant van de uitnodiging zet je dan alle informatie. Je kunt er zelfs als je wil je eigen tekst aan toevoegen!

Uitnodiging musical teksten:

 • Na {aantal} weken les laten de leerlingen van {school} zien wat ze in zich hebben! Kom ze aanmoedigen!
 • Een voorstelling met mij in de hoofdrol? Jazeker wel! Kom me bewonderen op {datum, tijd, locatie}.
 • Mijn grote droom komt uit, een rol in de musical waarin ik zing, voluit!!
 • Ik ga spelen in mijn eindmusical van groep 8 {of ander jaar}. Kom je ook gezellig kijken?
 • Onze lieve dochter/zoon speelt in de musical. We zouden het leuk vinden als je ook komt kijken.
 • Als verassing voor {naam kind} willen we jullie uitnodigen voor zijn/haar podium debuut!
 • Spelen op het toneel,
  Dat lijkt me toch zo fijn,
  Iedereen die naar je kijken zal,
  Omdat jij de ster mag zijn!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een musical, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie