Uitnodiging nieuwe buren

Wanneer je in een leuke buurt woont is het altijd gezellig wanneer er nieuwe buren bij komen. Ze zijn een frisse wind door de straat en vinden het leuk wanneer ze echt bij de hele buurt betrokken worden. Hieronder vind je de mooiste uitnodigingsteksten voor je nieuwe buren. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst en/of kaartje!

Een leuk feestje geven of een gezellige buurtbarbecue houden vinden de ze vast leuk. De nieuwe buren hoeven dan zelf niet iets te regelen en kunnen lekker kletsen met alle buurtbewoners. Zo leert iedereen elkaar een beetje beter kennen! Maar hoe een uitnodiging te maken voor je nieuwe buren? Ga eens om de tafel zitten met een aantal andere buren die misschien de nieuwe bewoners al eens gesproken hebben.

Uitnodiging nieuwe buren

De uitnodiging kun je zo een tikje persoonlijker maken. Een uitnodiging voor je nieuwe buren is leuk wanneer het een beetje neutraal gehouden wordt en wanneer er gewoon een leuke tekst op staat! Kijk naar de teksten hieronder en misschien staat er een voor jouw uitnodiging voor je nieuwe buren bij.

Teksten voor een uitnodiging nieuwe buren.

  • Nieuwe buurtjes! Jullie zijn uitgenodigd op/bij {noem gelegenheid of personen} op {datum} om {tijd} om eens gezellig een bakje te komen doen!
  • Hallo! Wij zouden eens kennis moeten maken! Komen jullie ook gezellig op {noem gelegenheid, bijvoorbeeld buurtfeest}.
  • Als alles is uitgepakt, komen jullie/kom jij dan ook op ons buurtfeest {of andere gelegenheid}?
  • De verhuiswagen is weg, dus tijd om kennis te maken! Kom gezellig een drankje doen!
  • Beter een goede buur dan een verre vriend! Kom je gezellig kennis maken?
  • De buren uitnodigen voor een feestje kan de klachten over geluidsoverlast verminderen. Bij deze!
  • Lijkt het gras groener bij de buren? Kom het bekijken onder het genot van een bakje koffie!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor nieuwe buren, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie