Uitnodiging nieuwe woning

Hiep hoi! Je hebt een nieuwe woning gevonden. Dit nieuws wil je vanzelfsprekend met heel veel mensen delen! Je vrienden, je familie, je kennissen, je collega’s, noem maar op. Een nieuwe woning is echt een mijlpaal in je leven. Hieronder vind je de mooiste uitnodigingsteksten voor wanneer je een nieuwe woning gekregen hebt. Dit kan je laten plaatsen op bijvoorbeeld mooie uitnodigingskaarten.

Wil je een leuk feestje houden ter ere van het behalen van deze nieuwe mijlpaal? Een uitnodiging maken voor een feestje ter ere van je nieuwe woning is geen makkie, maar het gaat erom dat je bij het maken van je uitnodiging plezier hebt.

uitnodiging nieuwe woning

Nieuwe woning uitnodigingsteksten:

Maak de uitnodiging zoals jij hem wilt hebben en laat iedereen op een ludieke manier weten dat je een nieuwe woning hebt! Een nieuw huis is niet zomaar iets en natuurlijk hoort daar ook een uitnodiging bij die daar perfect bij past.  Als je een uitnodiging online maakt kun je hem helemaal zelf samenstellen en kun je bijvoorbeeld zelf een leuke tekst erop zetten die over jouw nieuwe adres gaat!

Voorbeeld teksten voor een nieuwe woning:

  • De grote verhuizing staat voor de deur! Kom jij ook vieren dat wij een nieuw huis hebben?
  • Ons huis is klaar, alles is gebouwd! Komen jullie nu een feestje bouwen?
  • Oost west, thuis best. Kom je onze nieuwe woning bekijken?
  • Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.
  • Hoera, we zijn verhuisd! Ons nieuwe adres is {vul in}.
  • We hebben hier veel meegemaakt, leuk geleefd en gewoond maar het werd een keertje tijd en we hebben ons met een nieuw leuk huis beloond.
  • We hebben het besloten, we verhuizen naar een ander plekkie, dat gaat het worden, ons leuke nieuwe stekkie.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met leuke uitnodiging voor een nieuwe woning, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie