Uitnodiging nieuwe zaak

Een mooi moment, je mag een nieuwe zaak openen! Altijd fijn, vooral in de tijd van een slechte economie. Deze opening wil je natuurlijk met veel mensen delen. Je vrienden, je familie en zelfs klanten zijn welkom op het openingsfeest voor de opening van je nieuwe bedrijf of winkel. Bekijk hieronder de leukste teksten voor bijvoorbeeld op een uitnodigingskaart.

Het feest ter ere van je nieuwe vestiging kan je op de locatie zelf vieren wanneer dit ruimte biedt, maar je kunt het natuurlijk ook elders vieren. Dit is allemaal prima. Vermeld wel duidelijk het adres. Bekijk hieronder de teksten en een kaartje om deze feestelijke gebeurtenis te vieren.

uitnodiging nieuwe zaak

Wat belangrijk is, zijn de uitnodigingen voor de opening van je nieuwe zaak. Nodig iedereen uit die je kent om een kijkje te komen nemen in je nieuwe bedrijf en om er met zijn allen een spetterende opening van te maken. De uitnodiging voor de opening maak je origineel door er een eigen tekst op te zetten en deze online te maken!

Uitnodiging nieuwe zaak teksten:

  • Een mooi moment, een nieuwe zaak! Kom je ook de opening bijwonen?
  • U bent van harte welkom op de opening van onze nieuwe vestiging {naam} aan {straat, plaats}.
  • Op {datum} vieren wij de opening van het nieuwe kantoor. Komt u met ons een drankje en een hapje nuttigen?
  • Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Kom je de opening van ons nieuwe zaak bijwonen?
  • We hebben twee soorten klanten: van de een kunnen we niet eten en van de ander kunnen we niet slapen. Toch mogen jullie allemaal een kijkje komen nemen op onze nieuwe vestiging!
  • Dromen, denken, durven, doen! Vier de opening van onze nieuwe locatie met ons mee.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een nieuwe zaak, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie