Uitnodiging open dag

Wil je voor je bedrijf of school een leuke open dag organiseren? Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk mensen kunt uitnodigen. Een uitnodiging voor een open dag is meestal een uitnodiging met een wervende tekst, zodat de mensen die geïnteresseerd zijn of belangrijk zijn voor je bedrijf of school of iets anders, ook echt zullen komen. Hieronder is een overzicht te vinden met prachtige uitnodigingsteksten voor een open dag. Daarnaast kan het erg leuk zijn om kaartjes te maken om mensen uit te nodigen.

Het is vaak niet makkelijk om een uitnodiging te maken voor een open dag, maar een uitnodiging maken is wel leuk om te doen! Voor een uitnodiging kun je van alles verzinnen. Je open dag uitnodiging hoeft ook niet per se netjes te zijn!Het moet mensen triggeren om te komen kijken.

uitnodiging open dag

Wanneer je dit bijvoorbeeld voor een school houdt, is het belangrijker dat de uitnodiging opvalt. Wat wel belangrijk is is dat je alle informatie over waar, wanneer en hoe laat op de uitnodiging zet. Geen idee wat voor tekst je op je uitnodiging voor je open dag moet zetten? Kijk snel hieronder!

Uitnodiging open dag teksten:

  • Op {dag en datum} gooien wij de deuren voor jullie open! Kom je ook kijken??
  • {noem een beroep} iets voor jou? Kom kijken op onze open dagen op {dag en datum}!
  • OPEN deurendag! U bent van harte welkom op {dag en datum} van {tijd} tot {tijd}.
  • Open dagen! {noem hier data}.
  • Voor {noem iets speciaals} kom je naar onze dag dat wij de deuren hebben geopend {dag en datum, tijd}.
  • Kun je niet op {dag en datum}? Dan hebben we nog andere open deurendagen!! Kom ook op {dag, datum, tijd}.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een open dag, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie