Uitnodiging opening

Heb je een leuke en mooie opening op de planning staan voor bijvoorbeeld een winkel die van jou is of van een kunstgalerij? Wil je daarvoor een aantal mensen uitnodigen? Dat is een goed idee! Een opening van een specifiek iets heeft vaak een commerciële achtergrond en is het belangrijk dat er veel mensen worden uitgenodigd die van invloed kunnen zijn op de winkel of de galerij. Hieronder vind je mooie teksten en een kaartje om uitnodigingen te versturen voor een opening.

Deze mensen wil je natuurlijk op een passende manier uitnodigen. Maak daarom je uitnodiging online. Op deze manier kun je je uitnodiging voor je opening zo maken als je zelf wil. Kies een sjabloon voor de voorkant van de uitnodiging of maak er zelf een foto op.

uitnodiging opening

Daarnaast kun je zelf bepalen wat er aan de binnenkant van je uitnodiging komt te staan. Voor een opening is het belangrijk dat de tekst in de uitnodiging inhoudt wat het  is, wanneer hoe laat het begint.

Uitnodiging opening teksten:

  • Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor de openstelling van ons bedrijf van {vul in}.
  • Het openen van {vul in} zal plaatsvinden op {datum} om {tijd}. We zouden u hier graag voor willen uitnodigen.
  • U bent uitgenodigd voor het openen van {vul in}. Zou u willen aangeven of u aanwezig kunt zijn via {e-mailadres}.
  • Tijdens de opening is er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en drankje en er zullen medewerkers klaarstaan om u te helpen.
  • Tijdens en na het openen van het nieuwe kantoor is het mogelijk om {bijvoorbeeld dingen te kopen of te reserveren}.
  • U bent uitgenodigd voor het feestelijke openingsfeest van {vul in}.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een opening, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie