Uitnodiging pensioen

Na een leven gewerkt te hebben is het dan eindelijk tijd voor je pensioen! Je kunt eindelijk tijd vrijmaken voor de belangrijke dingen in het leven, zoals bijvoorbeeld kleinkinderen of je dierbare hobby zoals vissen. Het is leuk om een feest te geven en veel mensen uit te nodigen. Bekijk hieronder de leukste pensioen teksten voor op bijvoorbeeld een uitnodigingskaartje.

Je kunt bijvoorbeeld een feest in de tuin houden met een mooie partytent en een lekkere barbecue.

Voor een pensioenfeest is het leuk als je ook je collega’s uitnodigt. Vaak wordt het afscheid gevierd op het werk. Hiervoor kun je dus je collega’s uitnodigen maar ook een aantal van je vrienden! Wanneer je het viert op je werk, is het leuk om een uitnodiging te maken die daarmee te maken heeft.

uitnodiging-pensioen

Wanneer je je pensioen juist op een andere plek viert en je nodigt daar vrienden en familie bij uit, maak je een andere soort uitnodiging. Het is dan erg belangrijk dat je de juiste adresgegevens op de uitnodiging plaatst. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je de vrienden en collega’s voor een dichte deur staan.

Uitnodiging pensioen teksten:

  • Ik ga nu werk maken van mijn vrije tijd!
  • Collega’s zijn net aanstekers: als je ze nodig hebt doen ze het niet. Gelukkig heb ik jullie na vandaag niet meer nodig, dus kom ook op mijn feest!
  • Aan hard werken is nog nooit iemand doodgegaan, maar waarom zou je het risico nemen? Kom mijn pensioen vieren!
  • Met pensioen gaan is stoppen met te leven voor je werk
    En beginnen met werken aan je leven!
  • Het leven begint nu pas. Geniet van je vrije tijd!
  • Na hard werken en leven voor de poen, Ga ik nu eindelijk met pensioen!
  • Na een productief en ijverig leven. Is je pensioen je nu gegeven

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een pensioen, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie