Uitnodiging receptie

Op een receptie ontvang je al je gasten die je op een feestje wilt hebben. Bijvoorbeeld bij je bruiloft of bij het weggaan van een collega en zelfs bij een jubileum. Door hieronder op het plaatje te klikken kan je de mooiste uitnodigingskaarten maken voor een receptie. Ook vind je de mooiste uitnodigingsteksten.

Een receptie is een nette gelegenheid waar de gasten een lekker borrelhapje kunnen eten en een glaasje bubbels kunnen drinken. Wil je je gasten hiervoor op een passende manier uitnodigen? Ben je benieuwd hoe je een mooie uitnodiging hiervoor maakt ? Hierboven zie je tips en de kaartjes voor de uitnodigingen.

uitnodiging receptie

Wanneer je mensen wilt uitnodigen voor je receptie, is het van belang dat je op de uitnodiging aangeeft waarom je de mensen uitnodigt. Is het bijvoorbeeld voor je bruiloft, ga je je werkgever verlaten of ga je met de VUT? Geef dit altijd aan op de uitnodiging! Een uitnodiging voor je receptie is daarnaast gewoon vrij neutraal of zo spannend als je hem zelf wilt maken.

Uitnodiging receptie teksten:

  • Vanwege het met de VUT gaan van {naam} bent u van harte uitgenodigd voor de afscheidsreceptie.
  • Je bent uitgenodigd voor de receptie ter ere van het huwelijk van {namen}.
  • De afscheidsreceptie zal zijn op {datum} van {tijd} tot {tijd}.
  • Cadeautjes hebben we al genoeg, maar mocht je toch iets leuks willen geven, denk dan aan {noem hier iets als bijvoorbeeld uitzet, interieur of spaarpotje}.
  • Vanwege het uit dienst treden van onze geliefde collega en vriend, houden we een afscheidsreceptie op {datum} om {tijd}.
  • Je bent uitgenodigd voor onze bijeenkomst vanwege {gelegenheid}. Kom gezellig een hapje en drankje doen.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een receptie, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie