Uitnodiging restaurant

Heb je het idee om iemand eens op een leuke manier uit te nodigen voor een restaurant? Of heb je zelf een restaurant en wil je een aantal gasten op een passende manier uitnodigen om eens lekker bij jouw te komen dineren? Bekijk hieronder de uitnodigingsteksten voor een restaurant.

Als je iemand wilt uitnodigen om mee te gaan eten bij een restaurant van jouw keus, kun je ervoor kiezen om diegene een leuke en passende uitnodiging te sturen. Het is natuurlijk niet een van de makkelijkste dingen om te maken, Maar het is wel heel erg leuk om te doen en ook nog eens origineel. Zet een leuke tekst voor degene op de uitnodiging en vertel welk restaurant je voorkeur heeft.

Uitnodiging restaurant

Noem een dag en tijd en laat degene aangeven of hij of zij dan kan. Wanneer je gasten wilt uitnodigen, doe je er goed aan een neutrale maar toch ook passende uitnodiging te maken. Hieronder staan een aantal teksten die je voor elke uitnodiging kunt gebruiken!

Uitnodiging restaurant teksten:

  • Bij ons ziet het eten op je eigen tafel er altijd lekkerder uit! Kom een gezellig diner bij ons doen.
  • Ik wil je graag uitnodigen om een lekker diner te doen bij {naam} om {tijd}. Wil je laten weten of dit uitkomt?
  • Dit restaurant is niet gast-vrij, maar juist enorm gastvrij! Kom ook eens dineren!
  • We willen u graag uitnodigen om ons vernieuwde menu te proeven bij ons {naam} aan {adres, plaats}.
  • Ga nooit eten in een restaurant waarvan de kok mager is! Bij ons zie je dat het eten goed is.
  • {naam} nodigt u uit voor een heerlijk buffet op {dag, datum} om {tijd}. Kom ook heerlijk proeven!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een restaurant, beter maken.

Last updated: dinsdag 19 februari 2019

Plaats een reactie