Uitnodiging reünie

Wat een leuk idee om al je oude collega’s, vrienden, klasgenoten of familie weer eens te zien! Waar beter om dit te doen, dan op een leuke reünie waar iedereen weer eens gezellig kan bijkletsen! Vooral als je elkaar al een tijd niet hebt gezien of gesproken, is het leuk om een reünie te houden. Bekijk hieronder de leukste uitnodigingsteksten voor een reünie.

Reünies worden vaak gehouden wanneer oude klasgenoten weer eens bij elkaar willen komen.

Ook organiseren lagere of middelbare scholen vaak reünies. Zelfs op tv is ‘’de reünie’’ een hit! Het is altijd leuk om elkaar weer eens te spreken en om erachter te komen waar iedereen is belang en welke verhalen iedereen heeft. Om een mooie uitnodiging te maken voor een reünie, moet je eerst denken aan wat je wil dat de uitnodiging voor de reünie uitstraalt.

uitnodigingen reunie

Wil je een feest gaan bouwen met al je oude vrienden of wil je gewoon een leuke kletsmiddag organiseren waarbij iedereen zijn verhaal kan doen? Zorg ervoor dat alle details op de uitnodiging voor je reünie staan, zodat iedereen komt! Met een leuke en informatieve tekst maak je je uitnodiging helemaal af.

Uitnodiging reünie teksten:

  • Bij het afscheid worden herinneringen geboren. Welke herinneringen heb jij nog? Kom ze delen op het reüniefeestje.
  • Herinneringen zijn de parels op de bodem van de levenszee.
  • {naam school, bedrijf} wil je van harte uitnodigen voor de herontmoeting van {noem bijvoorbeeld groep acht, klas twee, jaar}. Het zal beginnen om {tijd}.
  • De klas van {jaartal} komt weer bijeen en daar hoor jij bij!
  • Kom je herinneringen en ervaringen delen op de reünie van {school, bedrijf}!
  • Op {dag, datum, tijd} houdt {school, bedrijf} een bijeenkomst voor alle mensen van het jaar {jaartal}. Kom je ook?

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een reünie, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie