Uitnodiging slaapfeestje

Kinderen vinden het altijd leuk om bij elkaar te blijven logeren. Een slaapfeestje is op hun leeftijd nog een spannend ritueel en vooral voor meisjes is het zelfs een goed feestje om te houden! Voor een slaapfeestje voor je kind wil je al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om samen heel veel lol te hebben. Bekijk op deze pagina de mooiste uitnodigingsteksten voor een slaapfeestje.

Een slaapfeestje is gelukkig op deze leeftijd van korte duur, aangezien ze al snel slapen. Om het tot een groot succes te laten worden, is het verstandig om veel lekkere maar zeker ook gezonde versnaperingen in huis te halen. Voor de ouders van de kleine gasten is het een hele rust wanneer er gezonde dingen op tafel staan. Ga lekker met elkaar dineren en eet bijvoorbeeld lekkere gezonde pannenkoeken, ga daarna leuke spelletjes doen zoals monopoly en het wordt één groot succes.

uitnodiging slaapfeestje

Een slaapfeestje uitnodiging hoort altijd iets moois te zijn en vooral ook alle informatie te bevatten. Schrijf de uitnodiging zo alsof jouw kind hem geschreven heeft en zodat de kleine gasten je uitnodiging ook snappen!

Voorbeeld teksten:

  • Leuk samen eten, spelen en slapen, neem je wel je eigen slaapzak mee?
  • {dag en datum} houd ik mijn slaapfeestje. Ik zou het leuk vinden als je ook komt! Neem je je eigen kussen mee?
  • Omdat ik op {datum} alweer {aantal} jaar wordt {of noem andere gelegenheid}, geef ik een feestje met slapen. Je kunt bij ons blijven eten en daarna gaan we leuke spelletjes spelen! Kom je ook?
  • Ik wil je graag uitnodigen voor mijn feestje! We gaan met z’n allen lekker {gerecht} eten en spelletjes spelen en daarna disco met slapen! Mijn mama en papa willen je de dag erna weer terug naar huis brengen. Neem je je eigen slaapzak mee?
  • Zzzzzzz kom je ook op mijn slaapfeestje?
  • Eten, spelen en slapen zijn zo fijn
    Kun je ook op mijn slaapfeestje zijn?

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een slaapfeestje, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie