Uitnodiging sweet 16

Gefeliciteerd! Je bent 16 jaar geworden. Hier hoort natuurlijk een spetterend feestje bij. Het is vanuit Amerika overgeslagen naar Nederland en nu ook hier helemaal in geworden: het sweet 16 feestje! Het wordt dus gehouden wanneer je 16 bent geworden en is vooral populair onder meisjes. Bekijk hieronder leuke uitnodigingsteksten en heb je de mogelijkheid om bij de specialist een mooi uitnodigingskaartje te maken.

Op een verjaardagsfeestje nodig je al je vrienden en vriendinnen uit en ga je gewoon lekker feesten en dansen.

Doorgaans kopen de ouders van degene die 16 is geworden een groot mooi cadeau voor de jarige, en geven dit tijdens het feest zodat iedereen het kan zien! Maar ook al heb je dit niet, een sweet 16 is alsnog leuk om te geven voor al je vrienden en vriendinnen.

uitnodiging sweet 16

Maak online een mooie uitnodiging voor al je gasten en kondig aan dat je 16 wordt of bent geworden. Maak de uitnodiging helemaal passend bij jouw verjaardag door de uitnodiging bijvoorbeeld in een thema te maken. Zet aan de binnenkant van de uitnodiging een leuke tekst en je bent helemaal klaar voor je party!

Uitnodigingsteksten Sweet Sixteen (Sweet 16)

  • Hiep hiep hoera, onze {naam} is 16 jaar!
  • Ja het is echt waar, ik word op {datum} 16 jaar!
  • Ik wil je bij deze uitnodigen voor mijn sweet 16 op {datum} met als thema {noem thema}.
  • Omdat we nu samen 16 zijn, moet je ook op onze feestje zijn!
  • Mijn sweet 16 wordt gevierd op {datum} om {tijd}. Wees op tijd en er wacht je een grote verrassing!
  • Omdat ik alweer 16 kaarsjes mag uitblazen, ben je uitgenodigd op mijn zoete 16 jaar feestje.
  • Kom ook taart eten en dansjes wagen op mijn sweet 16!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een sweet 16, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie