Uitnodiging teamuitje

Om eens gezellig iets te gaan doen met je collega’s van je werk, is het een leuk en gezellig idee om een teamuitje te organiseren. Op dit teamuitje kun je eens gezellig doen met je collega’s, in plaats van alleen met je collega’s te werken! Bekijk op deze pagina de mooiste uitnodigingsteksten voor een teamuitje.

Een uitje met collega’s of een team kan op verschillende manieren ingevuld worden. Ga bijvoorbeeld met elkaar op spooktocht wanneer iedereen dit leuk vindt, of houdt een stadstocht waarbij collega’s in groepen worden verdeeld en ze allerlei quizzen moeten oplossen. Een teamuitje staat gegarandeerd voor veel lol en je collega’s zullen elkaar veel beter leren kennen. Daarnaast is het ook nog eens bevorderlijk voor de samenwerking in je team!

uitnodiging teamuitje

Een uitnodiging maken voor een teamuitje is leuk om te doen. Vul op je uitnodiging nog niet in wat jullie gaan doen, of maak er een leuke quiz van zodat ze zich alvast moeten voorbereiden. Superleuk om te doen!

Uitnodigingsteksten voor een teamuitje:

  • Het is er eindelijk van gekomen! {bedrijf} organiseert een uitje en jij bent uitgenodigd! Laat je even weten of je ook komt?
  • {bedrijf} heeft gezorgd voor een spookachtig goed teamuitje. Een aantal belangrijke details die we je alvast verklappen: {opsomming van datum, tijd, locatie etc.}
  • Gezellig, een uitje met het team! Jouw eerste hint: {noem een hint als je bijvoorbeeld een speurtocht organiseert}.
  • Speur met je collega’s mee op dit uitje en misschien win je een fantastische prijs!
  • Op dit teamuitje jagen we je niet op. Je krijgt tenslotte per uur betaald! Laat je even weten of je bij ons uitje kunt zijn?
  • Op {datum} houdt {bedrijf} weer een leuk uitje! We gaan je niet vertellen wat we gaan doen, maar laat wel even weten of je kunt!
  • Hier geen afhakers toegestaan! Ons uitje met het team is voor iedereen, dus ook voor jou!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een teamuitje, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie