Uitnodiging teksten

Wil je graag een uitnodiging maken maar weet je niet echt wat voor teksten je op je uitnodiging moet zetten? Een tekst voor op je uitnodiging is vaak moeilijk om vanuit jezelf te bedenken. Bij het maken van een uitnodiging en teksten op je uitnodiging zetten is het belangrijk om na te gaan wat voor uitnodiging je aan het maken bent.

Maak je bijvoorbeeld een uitnodiging voor een gezellig feest, of is het juist een uitnodiging voor een afscheid of iets anders wat niet echt feestelijk is? Denk daarbij na om de juiste teksten te vinden voor op je uitnodiging. Als je uitnodiging voor een feestelijk iets is, dan kun je er vaak een leuke of ludieke tekst op zetten die mensen aan het lachen maakt.

uitnodiging teksten

Als je een uitnodiging maakt voor je verjaardag, zet er dan een tekst op die, als je dat wil, een beetje de spot met je drijft. Teksten voor op een uitnodiging voor een afscheid zijn weer wat anders. Meestal houd je het op deze uitnodigingen gewoon neutraal. Bekijk hieronder een aantal teksten voor op je uitnodiging.

Uitnodiging teksten voorbeelden:

  • Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor {gelegenheid}.
  • Vanwege het weggaan {of iets anders} van onze dierbare {noem persoon, bijvoorbeeld collega}, nodigen we je uit voor {gelegenheid}.
  • Om mijn verjaardag {of andere gelegenheid} te vieren, doen we dit gezellig tussen de dieren! Kom je ook op mijn feestje?
  • Met spijt delen wij mee dat {noem informatie}. Wij nodigen u uit voor {gelegenheid} op {datum} van {tijd} tot {tijd}.
  • Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Vier {gelegenheid} met me mee!
  • Met de jaren komen de rimpels. Kom ze bewonderen op mijn verjaardag op {datum}.
  • Je bent van harte uitgenodigd om {gelegenheid} te komen vieren onder het genot van een drankje en een hapje!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie