Uitnodiging vergadering

Is er een vergadering die gehouden moet worden waar jij de gasten voor moet uitnodigen? Wil je hiervoor een goede en passende uitnodiging maken? Bij een belangrijke vergadering is het van groot belang dat je de juiste mensen uitnodigt. Bekijk hieronder de leukste uitnodigingsteksten voor een vergadering. Ook heb je de mogelijkheid om bij de specialist uitnodigingskaarten te maken.

Daarbij moet je er ook aan denken dat je alle agendapunten en details op je uitnodiging zet. Denk er hier bijvoorbeeld aan wanneer en waar het gehouden wordt, voor wie het is en ook zeer belangrijk! Vaak zijn er op vergaderingen meerdere onderwerpen die aangesneden moeten worden. Het is handig wanneer je deze opsomt op de uitnodiging, zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten en ze zich misschien al kunnen voorbereiden.

uitnodiging vergadering

Een uitnodiging voor een vergadering is meestal een neutrale uitnodiging. Hieronder hebben we voor jou een aantal teksten onder elkaar gezet zodat je zeker weet dat je je uitnodiging voor je vergadering volledig hebt en je wat voorbeelden hebt om in je uitnodiging te zetten.

Uitnodiging teksten voor een vergadering:

  • Je/u bent van harte uitgenodigd voor de vergadering van {noem bedrijf o.i.d.} op {datum} om {tijd}.
  • De bijeenkomst met als onderwerp {noem onderwerp} zal beginnen om {tijd}. Zorg dat u/je op tijd bent.
  • Het overleg zal het thema {noem thema} hebben. De onderwerpen die we hier zullen aansnijden zijn: {som onderwerpen op onder elkaar}.
    Wanneer u/je zelf een aantal onderwerpen hebt, schroom niet deze te mailen naar {e-mailadres}.
  • Bereid u/je voor op de bijeenkomst door alvast wat standpunten op te schrijven over de verschillende onderwerpen.
  • Zou je/u zo vriendelijk willen zijn door te geven of u aanwezig kunt zijn? E-mail dit naar {naam} via {e-mailadres}.
  • Na de vergadering is er tijd om te netwerken en een drankje te nuttigen.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een vergadering, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie