Uitnodiging verjaardag

Hoera, het is feest! Er is een verjaardag van jou of van iemand anders. Het is altijd leuk om jarig te zijn en ook om vrienden en familie uit te nodigen. Je wilt ze niet alleen op je verjaardag uitnodigen omdat je jarig bent en je leuke cadeautjes krijgt op deze dag, natuurlijk niet. Bekijk hieronder de uitnodigingsteksten voor een verjaardag.

Het is gezellig en leuk om je vrienden uit te nodigen voor je verjaardag. Als je jarig bent hoef je helemaal niks te doen en mag je zelf weten wat je ’s avonds wilt eten. Zelfs als je wat ouder bent, hoor! Nodig daarom een aantal mensen uit waarmee je gezellig een hapje wilt gaan eten en ga bijvoorbeeld uit eten met deze mensen of laat iets thuisbezorgen. Wat je ook kunt doen is je gasten uitnodigen voor een heerlijk zelfgemaakt verjaardagsdiner.

uitnodiging verjaardag

Alles is mogelijk! Een uitnodiging maken doe je natuurlijk simpel en snel op het internet. Je kunt zo je eigen uitnodiging maken en je eigen tekst in je uitnodiging zetten voor je verjaardag.

Voorbeeld teksten:

  • Mijn B-day komt eraan! Zul je deze uitnodiging niet afslaan?
  • Kom ook gezellig taart eten op mijn verjaardagsfeestje!
  • Hiep hoera, lang zal ik leven! Op {datum} word ik alweer zeven!
  • Hiep hoi, ik vier op {datum} mijn Birthday. Als je langskomt verwelkom ik je met een stralende glimlach!
  • Ter viering van mijn geboorte 35 jaar geleden houd ik gezellig een verjaardagsdiner. Kom je ook?
  • Je bent bij deze uitgenodigd voor mijn verjaardag, kom ook gezellig!
  • Pas op, brandgevaar! Al {aantal} kaarsen dit jaar!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een verjaardag, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie