Uitnodiging voorbeeld

Wil je een mooie en leuke uitnodiging maken, maar weet je niet echt hoe je dit moet doen of wat voor uitnodiging je wilt hebben? Wil je een feestje geven of je gasten ergens anders voor uitnodigen, of heb je gewoon een voorbeeld van een uitnodiging nodig? Hieronder kan je de mooiste voorbeelden vinden voor uitnodigingsteksten en een voorbeeldkaart.

Op het internet kun je heel veel voorbeelden vinden van uitnodigingen die allemaal geschikt zijn voor verschillende gelegenheden waar je je gasten voor wilt uitnodigen. Een voorbeeld van een uitnodiging kan je gemakkelijk vinden op een site waar je ook je eigen uitnodiging kan samenstellen. Je kiest hier bijvoorbeeld uit een aantal sjablonen, oftewel uitnodigingen die vaak gekozen worden en die in de database staan, en daar maak je je eigen uitnodiging van. Maar wat je ook kunt doen is bijvoorbeeld een uitnodiging helemaal zelf samenstellen. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst.

uitnodiging voorbeeld

Een voorbeeld hiervan is een uitnodiging met op de voorkant een foto en aan de binnenkant een eigen tekst! Heb je geen idee welke tekst je moet gebruiken op je uitnodiging? Hieronder staan een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken op je uitnodiging.

Uitnodiging voorbeelden:

  • Je bent van harte uitgenodigd voor {gelegenheid}.
  • Bij deze nodig ik je uit voor {gelegenheid}.
  • Het is tijd voor {gelegenheid}! Kom je ook gezellig borrelen {of iets anders}?
  • Deze uitnodiging is speciaal voor jou, kom je ook op mijn {gelegenheid}, gauw?
  • Ik hoop dat je bij mijn {gelegenheid} kunt zijn!
  • Een uitnodiging is niet zomaar iets, van deze uitnodiging val je zo van je fiets!
  • Een uitnodiging groot of klein, ik vind dat je bij mijn {gelegenheid} moet zijn!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie