Uitnodiging vrijgezellenfeest

Het is dan eindelijk zover: je gaat trouwen met de grote liefde van je leven. Je bruiloft staat voor de deur. Maar voor het zover is, is er nog één ding wat je mag doen en daarna nooit meer! Dat is namelijk je vrijgezellenfeest. Het wordt doorgaans vaak door mannen gevierd maar kan ook voor vrouwen een leuk feest zijn vlak voor de trouwerij. Bekijk hieronder de leukste uitnodigingsteksten voor een vrijgezellenfeest. Ook kan je kaartjes maken bij de specialist.

Dit vrijgezellenfeest wordt georganiseerd door de vrienden van degene die gaat trouwen en houdt vaak in dat er een escorte langs komt op het feest en de verloofde eens goed verwend. Natuurlijk gebeurd er niets wat er niet zou mogen gebeuren op een feest voor de ‘vrijgezel’. Echter kan een stripper altijd natuurlijk…

uitnodiging vrijgezellenfeest

Een uitnodiging voor een vrijgezellenfeest moet lekker opvallend zijn en er vrolijk uitzien. Houdt de inhoud geheim voor de verloofde, dan wordt het pas echt een knalfuif. Zie hieronder een aantal teksten die je op een uitnodiging voor een vrijgezellenfeest kunt zetten.

Uitnodiging teksten voor een vrijgezellenfeest

  • Het huwelijk is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Dat gaan wij volgende week op [locatie] doen.
  • Laatste nacht uit voor onze {naam}! Kom je ook naar zijn feestje?
  • Neem me nu het nog kan, volgende week ben ik een getrouwde man…
  • Kom het allerlaatste feest vieren van {naam}!
  • Feest nu het nog kan, voor je het weet ben je een getrouwde man.
  • Feestje voor de aanstaande bruid!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een vrijgezellenfeest, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie