Uitnodiging werkoverleg

Een werkoverleg hoeft niet altijd saai te zijn, maar kan ook een gezellig overleg zijn! Toch zul je ook voor je zakelijk overleg je gasten, vaak je collega’s, moeten uitnodigen. Maar hoe nodig je gasten op een passende manier uit voor een werkoverleg? De kunst bij het maken van een uitnodiging is dat je de uitnodiging vrij neutraal houdt. Bekijk hieronder de teksten om mensen uit te nodigen voor een werkoverleg.

Je kunt het natuurlijk altijd bij een mailtje houden, maar een uitnodiging maken voor een werkoverleg is ook leuk wanneer je een echte uitnodiging online maakt! Je kunt dan een leuke voorkant van je uitnodiging kiezen, waardoor je zakelijk overleg een leuk en gezellig tintje krijgt. Werken is niet alleen maar saai, maar ook nog wel eens leuk!

uitnodiging werkoverleg

Aan de binnenkant van je uitnodiging voor je werkoverleg zet je de details van je overleg neer, dus wanneer en waar het gehouden wordt en hoe laat het is. Als je je uitnodiging op deze manier maakt, weet je zeker dat het een topoverleg wordt!

Uitnodiging teksten voor een werkoverleg:

  • Ik wil jou als collega graag uitnodigen voor ons zakelijk overleg!
  • Als collega ben jij een toegevoegde waarde bij ons overleg!
  • Komende week is weer ons werk overleg, ben je er ook bij?
  • Het overleg voor de komende weken van komende week zal zijn op {dag, datum} om {tijd}. Zorg dat je aanwezig bent!
  • In het werkoverleg van volgende week willen we graag met jou de volgende punten bespreken: {som de punten onder elkaar op}.
  • Laat even weten of je aanwezig bent via {naam} of stuur een mailtje naar {e-mailadres}.
  • We hopen dat dit zakelijke overleg haar vruchten zal afwerpen!

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een werkoverleg, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie