Uitnodiging wijnproeverij

Ben jij een echte genieter van het leven? Houdt je van wijn en houden je vrienden of vriendinnen ook allemaal van wijn? Dan heb je een goede keuze gemaakt om een lekkere wijnproeverij te gaan doen! Wel oppassen dat je niet dronken wordt! Op een proeverij ga je met een groep naar een plaats waar ze wijn verkopen of maken en ga je daar heerlijk allerlei wijnen proeven. Bekijk hieronder de uitnodigingsteksten voor een wijnproeverij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij de specialist prachtige uitnodigingskaarten te maken.

Je leert er ook van, want er wordt allerlei informatie gedeeld over de wijn. Er wordt je vaak zelfs verteld hoe je op een goede manier wijn proeft! Bekijk hieronder het kaartje en de teksten.

uitnodiging wijnproeverij

Een wijnproeverij uitnodiging maken voor een is vanzelfsprekend niet erg moeilijk. Maar het is wel leuk om de uitnodiging een leuke draai te geven zodat het echt een persoonlijke uitnodiging wordt. Zet bijvoorbeeld op de uitnodiging een originele en unieke tekst om je gasten warm te maken voor de proeverij.

Uitnodiging wijnproeverij teksten

  • Het is pas crisis als de wijn op is!
  • Hoe meer zielen, hoe minder wijn.
  • Goede wijn behoeft geen kurk.
  • Vandaag geen water bij de wijn, maar gaan we met z’n allen bij een wijnproeverij zijn!
  • Vandaag maken wíj van water wijn!
  • Neem geen eigen drank mee, de wijnproeverij heeft genoeg!
  • Dus, wie is dan de Bob vanavond?

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een wijnproeverij, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie