Uitnodiging workshop

Je hebt een idee, namelijk een vriendin of meerdere vriendinnen of een vriend of meerdere vrienden meenemen naar een workshop! Maar hoe nodig je nu die vrienden of vriendinnen uit daarvoor? Op deze pagina kun je verschillende voorbeeld uitnodigingen bekijken en handige teksten die je daarop kunt plaatsen. Op die manier heb je leuke en unieke uitnodigingen. Klik op onderstaande plaatje om de teksten en kaartjes te bekijken.

Als je een uitnodiging wilt maken voor een workshop, dan kun je dat heel simpel en handig doen via het internet. Als je al een bepaalde cursus hebt gekozen, dan is het handig en hartstikke leuk om je uitnodiging daarop aan te passen. Ga je bijvoorbeeld iets met etiketten doen? Bekijk hieronder een plaatje en de teksten.

uitnodiging workshop

Dan doe je de voorkant van je uitnodiging op die manier aanpassen zodat je bijvoorbeeld een plaatje van een etiketten op de voorkant hebt! In de eerste instantie zullen je vrienden of vriendinnen het niet snappen, maar als ze de tekst aan de binnenkant lezen wel! Een superleuk idee dus om een uitnodiging voor een cursus te maken.

Uitnodiging workshop teksten

  • Ik heb een verrassing voor je en ik ga je niet vertellen wat we gaan doen! Sta klaar op {datum, dag} om {tijd}!
  • Ga je gezellig met mij/ons een workshop {thema} doen?
  • Ik vond een cursus {thema} echt iets voor ons, ga gezellig mee!
  • Even creatief zijn voor ons samen, dat wordt echt genieten!
  • Deze workshop wordt één en al gezelligheid met jou/jullie erbij!
  • Zoals je al kunt zien, is dit geen workshop voor tien.
    Het is een cursus alleen voor ons twee, dus ga je gezellig mee?

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs. Op deze manier kunnen wij het artikel dat te maken heeft met een leuke uitnodiging voor een workshop, beter maken.

Last updated: woensdag 20 februari 2019

Plaats een reactie